Sunday, 24 April 2011

Simplified w995 Pack by Me !

almost a week doing this operation and finally here it go !
this is my modification pack for w995 .. have a look and use it if you like it
this is my first try in graphical modding
so, if there is a lack.. please inform to me
i would appreciate any comment from you all because i'm new in graphical modding

here some screenshot for my pack :

  





DOWNLOAD THIS WALKMAN SIMPLIFIED PACK HERE :

FULLY CREATED AND EDITED BY ' APPLESTUCK '

learn how to apply this mod pack at se-nse and search for Far Manager
and USB Signed Flash Driver on google

Paste the hb1_08_qvga_walkman_icon_graphics_main_0.ic at tpa->preset->system->icon
and layout files to tpa->system->layout

DO AT YOUR OWN RISK
I'M NOT RESPONSIBLE AT ANY DAMAGE ON YOUR PHONE IF SOMETHING UNEXPECTED OCCUR 
HAVE A TRY IF YOU LIKE IT


Saturday, 23 April 2011

MAHER ZAIN - THE CHOSEN ONE

 
All acts of kindness in this video are inspired by the life and teachings of Muhammad S.A.W

lagu 'The Chosen One' ni merupakan salah satu single dlm album Maher Zain yg berjudul Thank You Allah. Sebenarnya byk lagu Maher Zain yg aku minat tp dalam byk2 tu, lagu The Chosen One ni yg paling aku minat. Dgn melodinya, alunan suara yg merdu dan lirik yg menyentuh. Lagu 'The Chosen One' ni telah mnyedarkan aku dari ksilapan aku yg lalu. Video Klipnya juga telah mngajar aku byk perkara. Salah satunya nilai yg aku dpt dari Video ni, jgnlah kita menganiaya org lain sperti perempuan tuan yg mmbuang sampah kat depan rumah Maher Zain td pastu wat muke kelat je bila Maher Zain pndg dia td. Lagu 'The Chosen One' ni bukanlah single terbaru dari Maher Zain ttapi kalau korg hayati lagu Maher Zain ni betol2, korg xkan pernah bosan mahupun muak xmcm dgr lagu dari artis iluminati macam lady gaga, rihanna dgn bieber tu. Lagu diorg best di dgr mule2 je, lpas dua tiga hari dgr.. dah bosan dah.. kdg2 meluat dgn menyampah pun ada..
Tu pendapat aku la. xtau la pendapat korg macam mane plak kan. mgkin ad yg stuju dan mngkin yg akn bangkang dgn statement aku td.. xpelaa.. setiap manusia mmpunyai pendapat dan pndangan yg berbeza2.. jd trpulanglah dekat korg..
Jd kesimpulan yg dapat aku simpulkan kat sini. Dgrlah lagu Maher Zain ni sbb lagu dia lagi bermakna dari layan lagu Justin Bieber yg entah hape-hape yg korg agung2 kan tu.

Download Link disertakan dibawah.
Klik tajuk lagu untuk mendownload single The Chosen One dari Maher Zain :
Maher Zain - The Chosen One

Klik pada tajuk dibawah untuk mendownload album Thank You Allah dari Maher Zain :
Maher Zain - Thank You Allah [ 2010 ]

Disini disertakan juga dengan lagu nasyid lain.
Download Link disediakan dibawah
Klik tajuk lagu untuk mendownload lagu tersebut :
Mawi - Hambamu ( Imam Muda )
Far East - Menanti Di Barzakh
Opick - Cahaya Hati